wat wij doen

Unburden Collective: Een collectief van experts dat de interne organisatie van een MKB-onderneming opstrakt en aanscherpt zodat de ondernemer zich kan focussen op de business. Het team bestaat uit zeer ervaren (10 jaar plus) vakspecialisten, praktische slimme bouwers met doorleefde ervaring of zoals wij ze noemen: doenkers. Voor deze verschillende experts krijg je met Unburden Collective 1 aanspreekpunt. Je hebt dus niet te maken met diverse partijen of een aantal zzp’ers die niet met elkaar samenwerken.

Unburden Collective zorgt ervoor dat de interne organisatie weer op rolletjes gaat lopen en doet dat op de deelgebieden operations, hr, legal, finance, it en advice. We zorgen voor de juiste basis en begeleiden medewerkers on the job om meer kennis en ervaring op te doen. Zodat wij tijdelijk nodig zijn en de onderneming binnen no time weer op eigen benen staat.

Heb je daarna toch nog een vangnet nodig of wil je dit soort werkzaamheden blijvend outsourcen, dan zijn we er natuurlijk voor je.

Concreet betekent dit dat wij o.a.

Organisaties, afdelingen en processen (re)organiseren en optimaliseren
HR-zaken, HR-beleid maken en implementeren
Medewerkers begeleiden en opleiden on the job
Juridische (arbeidsrechtelijke) ondersteuning bieden
Financiële administratie en financieel management kunnen overnemen
Financieringsadvies geven
Inkoopbeleid maken en implementeren
It-advies en systeembeheer bieden
Managementadvies geven

Deelgebieden

Het expert-team van Unburden Collective bestaat uit experts met 10 jaar plus ervaring op de verschillende deelgebieden. deelgebiedendeelgebieden